Trøtt i tryne!

I dag har jeg egentlig ikke gjort noe annet enn å sove og lufte bikkja. Det er helt utrolig. I går så la jeg meg faktisk halv 2 og jeg våknet ikke før 16.30. Etter det, så luftet jeg bikkja og skulle sette meg på pc'n, men så langt kom jeg ikke før jeg sovnet og våknet igjen nå. Det er helt utrolig at jeg har klart å sove så lenge. Jeg tror kanskje jeg begynner og bli syk. Hver gang jeg er/blir syk, så sover jeg så voldsomt mye. Weird. 

Så nå tenkte jeg at jeg skulle lufte fine bissevovven min før jeg setter på en film og sikkert sovner igjen. Så, jeg blogger i morgen igjen dersom det skjer noe spennende. Er jo ikke veldig interessant og lese om hvor mye jeg sover og ikke sover. 

Jo, jeg kan vell slenge inn at i morgen så stikker jeg ned til Vallermyrene Rideannlegg om jeg orker og tar noen bilder av de fine ekvipasjene som skal starte. Det er jo tross alt stort stevne på Vallermyrene i helgen! 

- J e a n i n e  S e r i n e  H a g e n

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits