Helgen i ord!

Ja, som oftest pleier man jo og oppsummere helgen i bilder, men jeg har ikke tenkt på bilder i det hele tatt denne helgen, så da blir det helgen i ord! 

Fredag var en ganske rolig dag, skjedde egentlig ingenting. 

Lørdag var også ganske slapp dag, men den tilbringte jeg sammen med Maiken, Stian, Nicklas, Emil, Truls og Christian. Først på Tullis deretter gikk vi bort til leiligheten til faren til Truls & Stian. Så dro meg & Maiken opp til henne for å spise middag. Så bar det ned til Stian og Nicklas igjen. Kort tid etter kom Emil og Christian tilbake. Maiken 'lekte' frisør og klippet håret til Stian og tynnet ut håret til Truls.Var en veldig koselig kveld med mye latter! Eneste negative var vell at jeg ble sittende i en time og vente på bussen. 

Dagen i dag tilbringte jeg egentlig lik som i går, med unntak av at vi ikke var på Tullis først. Kos kveld med mye latter, igjen! På bussen hjem møtte jeg Marita som jeg ikke har truffet på en stund, så det var veldig koselig og møte hu! Vi gikk sammen fra Stridsklev og ned til Herøya. 

Alt i alt har helgen vært utrolig fin. Angsten har faktisk ikke slått ut heller, så jeg er DRIT fornøyd. Nå tenker jeg at jeg skal kose meg med et par episoder av Jersey Shore før jeg tar kvelden. Skal jo trossalt ha mattetentamen imorgen! WISH ME LUCK!

- J e a n i n e  S e r i n e  H a g e n!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits