Long time, no see!

Ja, nå er det en god stund siden jeg blogget sist, men har ikke hatt helt ork til å blogge rett å slett. Jeg vil jo at bloggen skal være noe jeg kan se tilbake på når jeg blir eldre, så skal prøve å skjerpe meg!

Siden sist, så har det vell egentlig ikke skjedd så mye. Har jo hatt de faste skoletimene, ''påskeferie'' og slikt. Eller, på selveste langfredag overasket jeg min kjære venninne, Benedicte, med overalskelsbursdag! Hun ble utrolig glad og ble kjemperørt. (Dumme meg, ingen bilder.)

Jeg skal seriøst bli flinkere til å oppdatere bloggen MED bilder! Jeg forstår at det sikkert er veldig kjedelig og lese en blogg UTEN bilder, så dette skal jeg skjerpe meg med. 

- J e a n i n e  S e r i n e  H a g e n

Én kommentar

Marie sundalen

18.04.2012 kl.14:36

Tittehei :)

Du har en veldig flott og fin blogg!! Jeg synes virkelig du burde ta de tiltakene som er nødvendig for å få flere lesere! Som jeg gjør!

Kan du gjøre meg en tjeneste? - Stemme på mitt blogginnlegg, så får jeg innlegget mit lenger opp på forsiden til nettavisen n2p.no! Hadde satt utrolig pris på det! Gå til min blogg/url <3

Vil også anbefale å registrere deg der, så får du dine blogginnlegg på forsiden, og bloggen i topplisten dems. Jeg har selv fått veldig mange nye lesere etter jeg registrerte meg! :)

klem <3

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits