Ikkje bra!

Jeg har ikke vært flink til oppdatere denne uken, men jeg har hatt full timeplan og har rett å slett ikke hatt tid til å blogge.Hvertfall, her kommer en liten ukesoppdatering!

MANDAG så feiret vi jo natt til 1.mai som de fleste andre. I 5 tiden så reiste meg og Maiken på fest hos Simon (hvem nå enn det er), var koselig nok det. Jeg kjente bare 2 av personen som var der, men ellers var det jo ganske greit. I 7 tiden så kom Malene, Thomas og Kris, så da var det plutselig flere kjentfolk. Herlig! Vi blei hos Simon til rundt 22. Da reiste Maiken hjem, mens jeg dro videre til Thomas sammen med Malene og Kris. Tilbringte natten der! Thomas og Kris sovna nesten med engang vi kom hjem, så da satt meg og Malene oppe nesten hele natten og koste oss. Vi fikk vekt Kris i 4 tiden, så satte vi på film (Knight Rider) mens Malene gikk å la seg. Jeg sovnet vell i 8 tiden og sov frem til 10. Da fant vi ut at vi skulle ned til byen og ha kebab! Noe som får meg over på

 

 

 


Kjempe god kvalitet på kameraet mitt! (y)

¨

TIRSDAG. Etter vi hadde spist kebab, så reiste jeg hjemover og sov stort sett hele dagen. Veldig spennende.

ONSDAG så var jeg og trente sammen med Maiken. Vi trente i rundt 1 time. Flinke er vi. Skjedde vell ikke noe mer spennede den dagen.

TORSDAG så gjentok jeg onsdagen.

FREDAG så var vi igjen og trente. Haha, føler det blir litt vell mye trening! Tok faktisk sol denne dagen også. Brun blei jeg også!

LØRDAG, altså idag, så var det jo ''Bil-treff på langbryggene'', var minimalt med oppmøte der. Faktisk så var vi vell 7 biler på det meste. Ikke det mest vellykka rånetreffet for å si det sånn. Var hvertfall med Siw, Thor-Andre, Maiken, Charlotte, Line, Aleksander også kom Charlotte og Christine seinere. Kjedde egentlig ingenting spesielt denne dagen heller!

Føler jeg har hatt en veldig spennede og innholdsrik uke! I morgen (søndag) så reiser jeg vell opp å trener litt, får se om jeg får med meg Maiken eller ikke, jeg skal hvertfall opp å trene.

- J e a n i n e  S e r i n e  H a g e n!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits