Guess who's back ?!

Joda, jeg bytter tilbake til blogg.no igjen. Enn så lenge. Grunnen til dette er vell rett å slett fordi jeg liker blogg.no mye bedre enn wordpress. Jeg blogger oftere og skriver mer når jeg bruker blogg.no enn wordpress, så da holder jeg meg til blogg.no! 

 Jeg tenkte jeg skulle gi dere en liten oppdatering siden sist gang jeg blogget her. 

 Jeg er nå offisielt ferdig med grunnskolen. 10 hele år på skole. Det er ganske så rart å tenke på. Jeg har jo fått skoleplass også. Jeg kom inn på Porsgrunn VGS, hvor jeg skal gå TIP. Jeg har planer om å utdanne meg som enten prossesopperatør eller bilmekaniker. Jeg får ikke helt bestemt meg. Men har jo fortsatt litt tid! Jeg må ærlig si at jeg GLEDER meg til å starte på ny skole. 

 Jeg ble innlagt på DPS Akutt Skien for et par uker siden. Grunnen til det orker jeg ikke gå innpå. Jeg var der i 1 & 1/2 uke før jeg ble skrevet ut igjen.

Jeg har nå funnet ut at jeg skal flytte. Jeg flytter ut sammen med ei god venninne og sønnen hennes. Bortebostipen er allerde i orden. Så nå gjelder det bare å finne en grei,billig 2(helst 3) soveroms leilighet. Så viss noen har en leilighet i baklomma (skien/porsgrunn) så si gjerne ifra! 


Hvil i fred, verdens beste pusegutt! <3Én kommentar

Victoria

22.06.2012 kl.13:55

Hei. Jeg også har en blogg,å hvis du kommentere der får du 3 kommentarer tilbake! Ha en fin dag :D

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits