Bulgaria, here I come!

Juppjupp. Natt til mandag reiser jeg til Bulgaria sammen med familien. Det blir utrolig deilig å komme seg vekk fra alt mas og kjas her i Norge. Bare slappe av og feste i Bulgaria isteden! :D

Vi skal til Golden Sand, Varnakysten. Jeg har vært der 2 ganger før og er rett å slett forelska i stedet! Viss jeg noen gang skal flytte til utlandet, så er Bulgaria stedet jeg skal bo! Det er så koselig og fint der nede, så det er ikke tvil om at Bulgaria er yndligslandet mitt. 

Akkurat nå så sitter jeg og vurdere om jeg skal få pakket ferdig eller ikke. Ikke nok med at vi reiser natt til mandag, men vi skal være ute av leilighet i dag og jeg skal ut til Bjørkøya i morgen tidlig, så det hadde kanskje vært greit å blitt ferdig med å pakke snart. 


Har ikke akkurat kommet langt!


Var også å shoppa litt igår. Trengte en bikini og en shorts. Så kunne jeg ikke la være å kjøpe den gjennomsiktige singletten og den nydlige dekslet til iPhonen min! 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits