Oh, yeah!

Nå er det farlig nærme skolestart og jeg er overhodet ikke klar. Det er uendelig mye ting jeg må ordne og uendelig mye ting som allerede skulle vært i orden. I tillegg til at vi mest sannsynelig kommer til å flytte i løpet av de 14 neste dagene, så er det ganske så stress oppi hodet mitt for tiden. 

Jeg starter jo som sagt på skole igjen nå i August. Jeg har veldig blanede følelser når det kommer til det å skulle starte på skole igjen. Det er en ny skole, det er nye mennesker og jeg har jo ikke den beste erfaringen når det kommer til skole, men jeg tenker som så at dette kanskje kan være starten på noe bedre?! Starten på noe helt nytt og forhåpentligvis noe helt fantastisk. Jeg skal gå OIMG,TIP. Altså opplæring i mindre grupper med TIP som programgfag. Her har jeg allerde en liten fordel. Det er færre personer i klassen og jeg kjenner læreren. Det er nemlig Elin, fra stallen. Ei veldig koselig jente, som jeg kommer veldig godt overens med og som jeg har kjent en god stund nå. Jeg tror dette kan være ganske greit, men samtidig litt rart. 

Som jeg allerde har nevnt, så har jeg ti millioner ting å ordne før skolen starter. Det eneste som egentlig er klart, det er baggen. Jeg starter om 5 dager, har ordnet en ting. Det var hovedsaklig ikke slik det skulle bli, men ting skjer og jeg er treig i avtrekker'n. Jeg satser på å få ordnet det meste i løpet av helgen, men tror jeg også må ta noe til uka igjen med tanke på at det er jo helg, så skal helt sikkert bruke en god del av tiden min på fyll og fanteri. Må jo trossalt drekke bort skolestart-nervene. He-He. 

I tillegg så er det jo det med leilighet. Viss vi er så uffattelig heldige å får en av de to leilighetene som vi har vist interesse på, så er de innflytningsklare i dag. Så det kan jo faktisk hende at vi må bruke helgen på å flytte ut og inn også. Da er det jo plutselig enda en million ting som må ordnes og fikses. Uff, kjenner jeg stresser allerede. 

Vell, det er vell ikke alltid like lett å være 16 år, skal starte på skole og flytte ut hjemmefra for første gang. Hvertfall ikke når alt skal skje på en gang!

- Jeanine Serine Hagen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits