Å, jada!

Jøss, tredje dagen på rad jeg kommer med innlegg, det ek'ke dårlig! 

I går så var vi jo som sagt å så på en leilighet vi kunne få. Vi var veldig spente og hadde høye forhåpninger i det vi gikk opp trappen til leiligheten. Vi går inn og ser oss litt om i leiligheten. Begge to ble like forelska og planla allerede hvordan vi skulle ha det. Leiligheten var helt perfekt! Den var akkurat passe stor, den ligger veldig sentralt til og den var ordentlig hjemmekoselig og sjarmerende. Det var to soverom + et lite walk-in-closet som kan brukes som rom, kjøkken, stue, bad, gang og et gigantisk kott. Det var opplegg for både vaskemaskin og oppvaskmaskin, så dette lover virkelig godt! Begge soverommene var store og det lille walk-in-closet var akkurat passe stort til minstemann! 

Så nå har vi faktisk fått leilighet, eller vi skal opp og skrive under på kontrakten og få nøkkelen senere idag, men vi har fått den! 
(Jeg kommer til å legge ut bilder av leiligheten så fort vi har fått nøkkelen!) 

I går så startet vi så vidt på rommet til Camilla, vi kom faktisk ganske langt og det tok ikke så lang tid som vi hadde forventet. Vi har fått pakket alle klærne hennes og til Oliver. I dag så skal vi fortsette med resten av tinga hennes. Flytteesker får du forresten kjøpt billig på EUROPRIS nå! :- )I dag så har jeg ikke fått gjort så mye enda, jeg sto opp rundt 10 og siden har jeg bare surfa rundt på nettet etter møbler ol.! Jeg har jo ikke fått prakisplass enda, så mandagene og tirsdagene er jo litt kjedelige. Selvom det passer jo ganske greit i morgen, med tanke på at vi får nøkkelen idag. Vi satser på at vi får flyttet det meste over i morgen. Det burde jo ikke ta lange tiden, med tanke på at vi ikke har så mye store ting som må flyttes! 
- Jeanine Serine Hagen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits