Feeling quite good!

I det siste har det vært utrolig mye stress! Både med leiligheten, skole og alt annet! Derfor har det heller ikke blitt noen oppdateringer på bloggen!

Dere skjønner, på grunn av personlig grunner, så måtte vi flytte it av leiligheten. Så tiden har for det meste gått til pakking og flytting igjen! Så vi er igjen på utkikk etter leilighet. Viss noen har en 3-4 roms leilighet (Skien/Porsgrunn) i lomma, så si gjerne i fra!

På skolen så går det forsåvidt greit! Jeg trives fortsatt veldig godt både i klassen og på selve skolen. Jeg har fortsatt ikke fått en jobb til mandagene og tirsdagene.
EDIT: Til mandag så skal jeg på jobbintervju hos Jula!

I helgen så skulle jeg egentlig på GLan, men det ble det heller ikke til. Så jeg har sittet å spilt sammen med søskenbarnet mitt, som forresten mobber meg siden han er betraktelig bedre enn meg i det meste vi spiller.

Fredag så var jeg forresten hos frisøren og klipte håret!

Det ble pannelugg på meg! Det er utrolig lenge siden jeg har hatt pannelugg og hadde lyst på en forandring, så da tenkte jeg å prøve dette igjen! Var på Lietorvet Frisør og ble ganske fornøyd med resultatet!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits