Søndagskos!

Neida, så joda. Igjen, så er det blitt en stund siden jeg har blogget. Jeg sliter veldig med blogglysta om dagen og jeg har ekstremt lite å skrive om, så isteden for å skrive et innlegg med en setning hver dag, så blogger jeg heller når jeg har flere ting å skrive om!

På madag så var jeg jo som sagt på Jula for å se om det kunne bli noe jobb på meg i forbindelse med prakisdagene på skolen. Det ble det! De var veldig positive til at jeg skulle jobbe der og de trengte litt ekstra hjelp som de sa. Så da jobber jeg på Jula fra 8-14 hver mandag og tirsdag. 

Tirsdag var første dag på jobb! Det gikk overaskende bra, og jeg trives veldig godt der opp! Det var en koselig gjeng som tok meg veldig godt imot. Dagen gikk for det meste til å bli kjent med butikken og måten de jobber på. Det var også noen varer som skulle pakkes opp og settes ut i butikken. Det var ikke mye, da vi får varer på mandager. Når alt dette var gjort, så skulle jeg bare gå å rydde litt og hjelpe kundene med det jeg kunne hjelpe de med! 

Onsdag så var jeg syk, så gikk glipp av verksted. Noe jeg syntes var utrolig kjipt! Det er utrolig morsomt på verkstedet og vi lærer masse. Så å gå glipp av en hel dag, er bittert!

Torsdag og Fredag var det vanlige dager på skolen. Vi hadde kartlegging i norsk på fredag, der gjorde jeg det overaskende bra faktisk! Scoret høyt over gjennomsnittet! Testen gikk ut på at du skulle lese, skrive og vise frem ordforådet ditt! 

Helgen har i grunn gått til å slappe av og spille. Jeg er fortsatt syk, så da har det vært deilig å bare slappe av hjemme! Jeg har også brukt litt tid på et nytt innlegg som skal handle om extensions! Jeg har jo prøvd litt av hvert og litt forskjellige levrandører, så da tenkte jeg at jeg skulle skrive en liten omtale om de forskjellige leverandørene! Innlegget kommer nok ut i løpet av kvelden!

Følg meg på twitter; Janiqie 
Følg meg på Instagram: Hagenjeanine

- Jeanine Serine Hagen 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits