FLØTTA TEL HOKKKKK....

....SUND!

Neida, dette er ikke overskriften min i dag fordi jeg digger sangen til DJ Broiler, men jeg har faktisk flyttet til Hokksund. Jeg ble nemlig akkuttplassert på torsdag. På onsdag så fikk jeg beskjed om at det ble Klokkerhuset Skien, men neida. Der var det nemlig ikke ledig plass, så da ble det Hokksund isteden.

Det er jævlig kjipt med tanke på skolen, men snakket med studierektor på onsdag og jeg fikk mulighet til å ??fryse?? undervisningen frem til jeg er tilbake i Skien/Porsgrunn området. Veldig greit å vite det at dette ikke går utover skolegangen min!

Grunnen til at jeg ble akkuttplassert gidder jeg ikke å nevne her, så er heller ikke noe vits i spørre om dette. Om jeg føler dere trenger å vite noe, så skriver jeg det.

Jeg trives, utrolig nok, ganske greit her på Tråkka (navnet på institusjonen). Det er 5 ungdommer her, inkl. meg, noe som er et akkurat passe antall. Det er heller ikke ungdommer med store adferdsproblemer her, så er ganske stille og rolig. De ansatte er også kjempe koselige. Føler meg veldig godt tatt i mot.

Frem til nå, så har jeg bare møtt 3 ungdommer. Ei jente og to gutter. Det er nemlig høstferie her i Hokksund, så de fleste er på ferie sammen med familie ol.! Har også hilst på endel av personalet, men det har blitt litt for mange nye navn for meg, så husker jo ikke halvparten engang.

Rommet mitt er stort og fint. Jeg fikk det største rommet de hadde her, dette er også rommet de bruker til skjerming, men det var ikke behov for noe skjermingsrom akkurat nå, så da kunne jeg få det. Jeg har en liten ??stue??, et bad og et soverom uten dør. Helt passe i grunn og mer enn det jeg forventet!

Dagene her har jo blitt litt lange, det har ikke vært så mye å gjøre denne uken, siden jeg kom jo som sagt mitt i høstferien. Men neste uke, så har jo jeg høstferie, så da har de skrevet opp en egen plan for meg neste uke. 

Jeg skal få lagt ut noen bilder av stedet senere idag. 

- Jeanine Serine Hagen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits