smile, it's simple!

Først av alt så må jeg si at nå har jeg fått opp det trådløse modemet, så nå blir det betraktlig mye mer blogging herfra! 

I dag så har jeg vært i drammen sammen med Pepe, et av personalet her på tråkka, noe som var kjempe koselig! Det blir jo ikke feil å reise på tur med en spansk svenske! Vi kjørte opp til Spiralen. Jeg har aldri vært der før, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg ble positivt overasket over hvor flott og fint det er der! Det er en helt fantastisk utsikt! Jeg tok jo endel bilder, disse blir lagt ut i morgen, sammen med bildene jeg tok i Hokksund Sentrum. Har bare ikke fått somlet meg til å redigere de enda(!)

Vell, tenkte hvertfall jeg skulle skrive et lite innlegg om merket jeg sverger til, nemlig Simple! Simple er en av de aller beste innen hudpleie. Jeg har alltid brukt simple og kommer nok alltid til å bruke simple! Grunnen til at jeg elsker Simple er rett å slett fordi det er så simple (lett)! Det er lett å bruke, lett å huske, rett å slett bare lett! Det er ikke et veldig avansert system som mange av de andre produktførerne er, men et veldig enkelt merke. Det beste av alt er jo at det ikke koster skjorta heller!

Simple kommer alltid godt ut i test og produktomtaler. Jeg sverger til Simple og vil anbefale ALLE og bruke det. Uansett hudtype, Simple kan hjelpe! 


photo: //privat

Dette er altså to av de mange Simple-produktene jeg har. Det er sminkefjerner og en fuktighetskrem! Simple's sminkefjerningsservietter er noe av det beste jeg har brukt. De fjerner lett vannfast sminke uten at du trenger og gni deg rød! Fuktighetskremen er også veldig bra. Den funker hvertfall utrolig bra på meg. 

Jeg fjerner alltid sminka jeg har på før jeg legger meg og bruker den deilige fuktighetskremen etter jeg har tatt av sminka! Jeg har sjeldent kviser ol. og har heller ikke tykk/fet hud. Simple er for meg en livredder i hverdagen! 

Smile, it's simple!

- Jeanine Serine Hagen

2 kommentarer

Nina - VINN 20.000 KRONER!

10.10.2012 kl.12:59

Ååå! Jeg bare elsker denne bloggen. Har ikke vært her såå mye, men har vært her et par ganger. Skal begynne å komme her fast. Skikkelig bra blogg du har laget nemlig, og jeg synes du har en personlig stil på en måte. Alt for mange bloggere som bare prøver å blogge som alle andre, uten å tenke på hvordan de selv er og sånt. Så du må bare fortsette med det du gjør, for det er veldig bra!!!!

Men du! En ting. Jeg har en ny konkurranse på bloggen min nå. Du kan vinne gavekort på 20 000 kroner. Alt du trenger å gjøre, er å klikke deg inn på bloggen min, å så klikke på bildet og så fylle inn navn og e-post. Høres det bra ut eller? Håper veldig at du gidder å gjøre det :-D Og jeg hadde blitt så sinnsykt glad om du gidder å lage et innlegg om denne konkurransen, og kanskje til og med posten den på Facebook!!!! TUUUUSEN TAKK PÅ FORHÅND!!!!!!!!!!

Victoria - Mamma'n til Nico

10.10.2012 kl.17:47

Bruker selv denne sminkefjerneren, kjempebra:)

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits