Kunstutstilling i Asker!

I dag så gikk turen til Galleri Trafo i Asker for en kunstutstilling kalt Kunst Rett Vest. Dette er da altså 84 kunstenere som har valgt og stille ut kunstverkene sine på forskjellige steder vest for Oslo. Nå er de i Asker, så da tenkte vi at vi kunne benytte sjansen, siden Asker ikke er så veldig langt unna. 

Det var utrolig morsomt og se alle de rare og spesielle kunstverkene som er stilt ut. Det var veldig mye fint og veldig mye sært. Det var veldig spesiell kunst, både på godt og vondt. Jeg likte spesielt et bilde som heter ''Reisen ||'', det var et helt fantastisk maleri. Jeg hadde jo ikke lov til å fotografere inne på galleriet og jeg finner heller ikke bildet noe sted på nett, men jeg vil anbefale alle og resie på Kunst Rett Vest og se dette maleriet. Det går nesten ikke ann og forklare bildet heller, men det ga meg en følelse som ikke kan beskrives. Det var så mye mer enn et maleri, om dere skjønner hva jeg mener?!

Det var flere kunstverk jeg likte, men dette maleriet til Line Schjølberg var helt fantastisk nydelig.

På vei til Asker så tok vi en liten tur innom Gulskogen som ligger i Drammen. Der gikk vi innom en bokhandel som heter Boklageret. Der hadde de vanvittige tilbud på bøker. De hadde et godt utvalg på forskjellige forfattere og sjangere. Jeg er jo veldig glad i å lese bøker. Krim er jo favoritt sjangeren. Så da kunne jeg jo egentlig ikke unngå å kjøpe et par bøker. 
Jeg fikk også et Pocket-kort, som gjør at jeg får hver 10 pocket-bok jeg kjøper gratis! 

3 av bøkene jeg kjøpte er skrevet på engelsk, den siste er oversatt til norsk. Så nå har jeg litt å lese på! 

- Jeanine Serine Hagen 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits