Enda mer ''shopping''!

Dette innlegget skulle egentlig vært publisert i går (10/10-2012)

Det ble visst enda en liten tur ut på meg. IC skulle til frisøren, så da lurte N på om jeg ville bli med til Eiker Senteret. Vi trodde jo det var Eiker Senteret, så vi kjørte bort og IC var egentlig klar til å klippe seg, så kommer vi inn på frisørsalongen og sier ifra om timen hun hadde klokken 1900, men det visste seg at det ikke var der. Så da hoppet vi i bilen og kjørte bort til Buskerud Storsenter og håpet at det var der! 

Når vi kom bort til Buskerud Storsenter så løper vi inn til den første frisørsalongen. Neida, det var ikke der heller. Nå nærmet jo klokken seg 1900, så vi sprang videre til neste frisørsalong. Det var ikke der heller. Så nå hadde vi gått tomme for frisørsalonger det kunne være. Så hun bestillte bare en Drop-In time isteden. 

Mens IC klipte seg, så gikk meg og N rundt i de forskjellige butikkene for å vindusshoppe litt. Jeg skulle jo egentlig bare vindusshoppe, jeg hadde jo ikke mer enn 100kr igjen av ''ukelønna'', men så visste det seg å være salg på H&M, så da ble det jo noe småtteri. 


Det ble denne flotte hverdagskjolen, til kun 50kr. 

Så ble det Makeup Palette, øyenskygge til kun 30kr.

Sist, men ikke minst, en gaveboks med neglakk til kun 20kr! 

Jeg er ganske fornøyd, igrunn. Så venter jeg jo også på en pakke fra Nelly.com, som jeg kanskje har glemt å nevne. Fikk også et gavekort derifra, så da blir det en liten konkurranse tenker jeg! 

*Beklager speilbildet, men jeg har enda ikke fått opp selvutløseren, så da ble det en liten kriseløsning*

- Jeanine Serine Hagen
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits