Kafèbesøk!

Føler jeg har vært veldig flink i dag. Jeg ble så utrolig lei av alt rotet på rommet, så da bestemte jeg meg for at jeg rett å slett skulle rydde! Å rydde uten å få bedskjed om det er for meg som å få en Oscar-pris eller lignende. Haha, jeg hater å rydde og er heller ikke noe flink til det. Ja, det går faktisk ann å IKKE være flink til å rydde. 

FØR:

ETTER:

Ganske så fornøyd ja!

Tidligere idag så var jeg på Kafèbesøk sammen med T,som forøvrig er en ansatt. Først så var vi innom Hokksund Bibliotek, siden jeg skulle se etter noen bøker om fotografering. Fant en ganske så grei bok som jeg tenkte jeg skulle skrive litt om senere. T fant seg to Merete Junker bøker som jeg hadde anbefalt hu, så hu ble jo overlykkelig. Hvertfall, på vei tilbake så kom vi over en ganske så søt, liten Kafè som lå rett ved siden av en interiørbutikk. Den var på en måte i samme butikk. Det var veldig koselig liten plass. Jeg tror det var 3 bord med 3 stoler til hvert bord eller noe, så det var en skikkelig liten Kafè. Vi bestilte oss hvertfall noe varmt og drikke, siden det var IS-kaldt ute! Jeg tok Kakao m/krem som smakte fantastisk! Det var utrolig godt med noe varmt etter å ha gått i kulda. 

Jeg glemte selvfølgelig kamera, så det blir ikke noe bilder fra Kafèbesøket. Jeg skal prøve å skjerpe meg!

- Jeanine Serine Hagen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits