Tilbake i Skien!

Nå er jeg akkurat ferdig med å pakke ut på rommet. Har hvertfall tatt det viktigste nå. Tenkte faktisk jeg skulle få tatt en IKEA-tur og få handlet inn et par småting. Selvom jeg ikke skal bo her så lenge (les:forhåpentlig vis), så er det jo greit å kjøpe et par ting for å få stæsjet opp rommet litt. Det er jo bare å ta det med igjen når jeg flytter. 

Jeg kom hit sånn i 5-tiden og rakk akkurat å hilse på et par av ungdommene før dem skulle ut. Det er jo første dagen min her, noe som betyr inndag. Det virker sånn passe rolig her nå. Så velger å gi det en sjans til tross for hva jeg egentlig vet. Det er jo ikke så mye å gjøre, barnevernet vil jo fortsatt ikke hjelpe meg, så får vell kanskje prøve å gjøre det beste ut av det og håpe at det blir ledig på Kjørbekk fort som faen! 

De har pussa opp romma, siden sist jeg var her. Nye komoder, pulter og de har fått sengeteppe og pynteputer. Litt bedre enn de greiene de har hatt her tidligere. 


Rommet mitt her på Klokkerhuset.

Senga, med de 'fine' pynteputene!

Men skapplass er det dårlig med!


Ser det er på tide å ta etterveksten ja! 

- Jeanine Serine Hagen

PS: Vil forresten takke for alle kommentarer og meldinger som har kommet inn! Meget stor takk til dere som leser bloggen også! Har toppet 100 tallet med lesere de siste dagene! Evig takknemlig! :)

2 kommentarer

laurasliv

12.10.2012 kl.20:57

Lykke til. Håper du blir skjent med nye mennersker og at du for deg mange venner. Kos deg ! Det går nok bedre enn du tror !

Jeanine Serine Hagen

12.10.2012 kl.22:52

laurasliv: Takk for det! Det går som det går, er ikke noe mer å gjøre med det! :)

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits