Baby, don't cry. You won't be here forever!

Føler at jeg går med beina i taket og henda i bakken fortiden. Ting er overhodet ikke som det skal være. Det er så mye som ikke er på plass, om dere skjønner hva jeg mener. Jeg får ingen konkrete svar på spørsmålene jeg stiller, jeg får bare mer å stille spørsmål om. Nei, huff. Skal prøve å virke litt mindre dyster jeg.

I dag så har jeg jo hatt besøk av pappa. Vi tok en liten kjøretur bort til Bergby's og kjøpte en milkshake før vi kjørte tilbake. Han kunne ikke bli lenger, siden han skulle på jobb. Greit nok det. Da kunne jeg kose meg med nelly.com-posen min.

Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra bowlingturen. Alle ungdomene ble med, så det var koselig. Vi spilte to runder, jeg tapte den første (25poeng) og fikk andreplass på den andre(57poeng). Woho, fine poengsummer, ikke sant?!


Et falsk smil er alt jeg har å tilby. 

Vell, det har ikke skjedd så mye mer, i grunn. I morgen så skal jeg opp til ei som heter Elin og ri på tur. Det kan bli spennende! 

- Jeanine Serine Hagen

PS. Meld dere på lotteriet her!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits