Oj, oj, oj!

Beklager for at jeg ikke har kommet med noen oppdateringer før nå! Det har skjedd jævlig mye idag, så har virkelig ikke hatt tid! 

Dagen startet rundt 10. da bar det opp til Luksefjell på ridetur! Det var kun meg & Erika som reiste, men det var koselig det også. Det ga meg en mulighet til å bli bedre kjent med hu. Jeg rei en hest som het Sylvester, en kjempenydelig liten blanning. Han var helt fantastisk å ri! 


Nydelig, det var han! 

Også så fin man a du! 

Tommel opp for kjeledress!
 

Erika og den søte kaninen som bodde i stallen! 

Når vi kom tilbake til klokkerhuset, så rakk jeg så vidt å sette beina innafor døra før pappa kom og hentet meg! Jeg skulle nemlig til Tante & Onkel for å spise middag. Det var kjempekoselig. Etter middagen så ble det en liten episode av Asbjørn Brekke-show, da jeg ikke fikk sett den på mandagen som var. Det inkluderte også en deilig fruktsalat. 

Deretter så vi en film (The LONG weekend). Det var kjempekoselig! Har altså storkost meg på besøk der! Dette er også litt av grunnen til at jeg ikke har blogget, følte lissom ikke at det passet seg å blogge mens jeg var på besøk. 

Så bar det videre til bestemor for en liten prat og en god dusj. Jeg bare elsker den dusjen demmes, så da tar jeg ofte turen ned dit for å dusje! Haha, litt spesielt igrunn! Jeg hadde det også kjempekoselig der. Jeg elsker at jeg har så god kontakt med pappa sin side av familien. Føler jeg kan snakke med alle der om alt! Jeg er veldig heldig sånn sett! Tommel opp for en flott dag!

Vell, nå er det egentlig bare å få hoppet i køys! Morgendagen blir det hovedsaklig møter, møter og atter møter! Wish me luck?!

- Jeanine Serine Hagen

PS: Du kan fortsatt melde deg på lotteriet her!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits