Beklager!

Beklager for så mye som 0 oppdateringer de siste dagene. Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene, så jeg har rett å slett ikke orker å blogge noe særlig. I dag så var jeg hjemme fra skolen, så jeg fikk innedag. Sånn er reglene her oppe, så det er ikke så mye jeg får gjort med det. I reglene, så står det også at om du ikke fullfører dagtilbudet ditt/skolen, så må du holde deg på rommet frem til klokken 14:00. Utrolig kjedelig, igrunn. Jeg som har vært våken siden klokka 10:00, har jo mer eller mindre sittet å glodd i veggen i 4 timer. Jeg har jo heller ikke fått lov til å sitte på pc'n eller se på tv og sove fikk jeg jo heller ikke til. Jeg er så utrolig kvalm, så klarer ikke sove, siden jeg konstat går med oppkast i halsen, BLÆÆH. Jeg hater å være syk.

Vell, de siste dagene så har jeg for det meste vært nede hos tante & onkel. Det er jo mye bedre å være der nede enn å sitte å sture her oppe. Det er kjempekoselig å være hos tante & onkel. De står meg virkelig nær. Som jeg har sagt tidligere, så er jeg utrolig takknemlig for at jeg har en så flott side av familien, som støtter meg uansett hva jeg gjør! Jeg elsker dere.

I går så var det noe som heter Pris Fest-dager på Down Town i porsgrunn, så da tenkte jeg at jeg likesågodt kunne ta turen nedom der, mens jeg først hadde fått stipend og var i Porsgrunn. Jeg fant meg utrolig mye fint og fikk veldig mye for pengene! 
En kjempefin bluse fra H&M, ordinært; 299,- salg; 75,-


Fjernutløser til Nikon; 79,-


Paraply; 39,- & Barberhøvler; 19.90,-


Oppbervaringsbokser fra Clas Ohlson, 79,-


Nydelige sko fra Bik Bok, Ordinært; 599,- Salg; 199,-

Føler at jeg fikk meg noen fine ting for den usle summen av 510,-! Så dere som bor i nærheten av Porsgrunn, ta turen til Down Town. På Bik Bok, så hadde de 10 plagg for 100,-! 

Tidligere i dag så fikk jeg vite at vi skal til Oslo til lørdag, så håper for guds skyld pengene mine har kommet innen den tid! Da blir det mye shopping da. Venter jo tross alt 14.400,-. Jeg tror det kan bli morsomt. Om alle blir med, riktig nok! 

Vell, en liten oppdatering for å vise dere at jeg lever enda. Skal se om jeg får noe mer å skrive om senere idag!

- Jeanine Serine Hagen 

PS: Dere har fortsatt muligheten til å være med på lotteriet som du finner her!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits