Jeg er tilbake ..

Tror jeg. Blogglysten har vært på bunn, derfor det skyhøyet fraværet av innlegg. Jeg tror det begynner å hjelpe seg, da jeg har faktisk begynt å savne blogginga. Jeg skal prøve meg litt frem og se om jeg kommer tilbake for fullt. 

Når det gjelder lotteriet, så har jeg kontaktet vinnerene og har sendt premiene til dem. Beklager at jeg tok pausen under lotteriet. Jeg kommer til å annonsere vinneren og premiene når jeg får tid. Dette skal heller aldri skje igjen. Jeg skjønner at jeg virker userriøs når jeg plutselig forsvinner under en konkurranse, men jeg har i hvertfall gjort opp for meg nå. (Hinter til to-tre stykker om har sendt meg noen ufine kommentarer etter dette skjedde.)

Det har igrunn ikke skjedd så mye siden sist gang jeg blogget. Jeg bor fortsatt på klokkerhuset. Det eneste som kanskje er anderledes nå kan vell kanskje være det at jeg har fått vite når jeg skal flytte. Den 2. Desember så slipper jeg ut av galehuset og flytter inn på en langtidsinstitusjon på Kjørbekk. Jeg må si jeg er ganske imponert over klokkerhuset. Jeg fortalte dem nemlig det at jeg ikke er begeistret over å måtte flytte igjen, så de gjør det dem kan for å få en mildest mulig overgang. Dette setter jeg pris på!

 Såeeh. Ja. Legger ut et lite bildedryss seinere i dag/morgen. 

BTW:


Jeg prøver å bli blond. (Dette er etter en av de første gangen jeg bleket det. Er endel lysere nå, men har ikke noe nyere bilde)

Jeg har også tatt piercing i tunga. (Jeg skriver et innlegg om dette senere)

 

- Jeanine Serine Hagen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits