Lillejuleaften + nytt kamera!

I går så var jeg hos mine besteforeldre sammen med mamma og lillesøstra mi for å feire juleaften. Grunnen til at vi gjorde det  i går er nemlig fordi mormor og morfar reiser til Mexico i morgen tidlig! Så da tok vi en liten julefeiring med de. Siden vi skulle feire ''juleaften'', så fikk vi åpne noen gaver. Jeg fikk et superfint sett med løsnegler av mamma, jeg satt utrolig stor pris på de. Dette er jo også noe jeg bruker hele tiden omtrent, så det var en utrolig fin gave! Jeg fikk også penger til kamera som jeg har tenkt en stund på å kjøpe nå, så jeg tenkte hvorfor ikke kjøpe det i dag? Med tanke på at det er juleaften i morgen. Såjeg kjøpte med et Fujifilm FinePix JX550 kompaktkamera. 

Det er 16 megapixler og panorama-funksjon på det. Jeg har så vidt fått testet det, men virker som et greit kamera! Jeg er hvertfall fornøyd så langt! Altså, jeg har jo fortsatt speilrefleksen, men den er litt stor og drasse med seg overalt. Så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne kjøpe et lite kompaktkamera, slik at jeg kan ta flere bilder til bloggen!


Jeg elsker at det er panorama-funksjon på kamera! Det var en av hovedgrunnene til at jeg valgte det kameraet!

Vell, jeg er superfornøyd så langt hvertfall! 

- Jeanine Serine 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits