2. juledag!

Hei til dere som gidder å lese det lille fenomene jeg kaller bloggen min! Neida, joda!

Dagene går som de går. Det har jo vært mye styr rundt jul for meg, slik som det er for de fleste! Det er da grunnen til at jeg ikke har blogget så mye de siste dagene. Derfor tenkte jeg at jeg skulle komme med en liten oppdatering eller noe. I morgen så får jeg meg en ny 'ting'. Jeg har nemlig gitt faren min 3500,- som han skal bruke på pc, mobil eller kamera til meg. Jeg klarte ikke bestemme meg selv for hva jeg skulle oppgradere, da de fleste tingene trengs en liten oppgradering. Så jeg tenkte han kunne bestemme for meg. Om det er pc, så skal jeg virkelig skjerpe blogginga. Om det er kamera, så skal det bli mer bildedryss og om det er mobil, så skal jeg virkelig bli flinkere til å oppdatere Instagram & GIFBoom. Haha, jeg vet jeg er litt spesiell og du tenker kanskje hvorfor jeg bare ikke gjør alt med en gang?! Jeg er nemlig et menneske som må fokusere på en ting av gangen, viss ikke blir det for mye. Så når jeg får en ny duppetings å pusle med, så blir det mye enklere og skjerpe seg på enkelte punkter.

 Vell, vell! Det var nok snakk for idag, la oss gå over på noen bilder!

Jeg tok noen bilder av meg med extensions på slik som jeg lovet i et tidligere innlegg. 
 
Ignorer ansiktet mitt på det bilde her er dere snille. Her ser dere bedre fargen jeg har! 

Jeg bruker extensions fra Luxus Hair, som jeg er super fornøyd med! Og nei! Jeg blir ikke sponset, så meningene mine er ærlige! (www.luxushair.com) 

Det kommer forresten et ganske så langt innlegg om et tabulagt tema om ikke så lenge. Det tar bare litt tid å skrive det. Så vet dere det!

- Jeanine Serine
PS: Jeg synes det er kjempe moro og se at jeg har endel ''faste'' lesere! :) Takk! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits