Æææh, ny pc!

Som jeg fortalte i går, så fikk min kjære pappa 3500,- av meg for og kjøpe pc, kamera eller mobil. For hver av tingene, så hadde jeg enkelte mål/planer om hva jeg skulle skjerpe meg på. Jeg fikk en pc, så da er det blogginga som skal skjerpes. Det er veldig moro! Jeg elsker å blogge, men det har vært vanskelig å skulle være like aktiv hele tiden. Nå skal ting på plass og ikke minst bloggen skal på plass!

Så tilbake til den nye PC'n min! Jeg har ikke hatt den lenge, men jeg er allerede superfornøyd med hvordan den framstilles atm. Min kjære pappa var i butikken rundt 07.00 for å kjøpe den til meg. Det var nemlig et once in a life time-tilbud. Førpris var 5990,- nypris er 3990,-! 

Acer Aspire E1 heter det nye vidunderet mitt. Den har en i5-intel core prossesor, 1000GB lagringskapasitet og 8GB minne. Det er selvfølgelig windows 8 på den. 


Senere idag så skal jeg til mamma for å passe Max, siden hu skal reise vekk et par dager. Det skal bli virkelig deilig og kunne sitte hjemme, ikke minst være alene hjemme i et par dager. Jeg gleder meg! Da skal jeg også få til noen photoshoots med Max. Han er faktisk utrolig fotogen. En av de første gangene jeg tok bilder av han, så begynte han å posere. Ja, jeg vet det høres dumt ut, men jeg har faktisk bilde som bevis. Haha. Spesielt, jeg vet!

- Jeanine Serine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits