Hundevakt og koselig besøk!

Nå har jeg inntatt sofakroken for kvelden sammen med de to herligste skapningene på jorda. Nemlig Max og min søte tremenning Maiken. Jeg tenkte bare jeg skulle komme med en liten oppdatering før vi ruller Ringenes Herre-maraton! Dagen har gått som den har gått. Max har skadet foten sin og kan ikke gå så mye rundt. Når jeg kom, så kom han haltene ut i gangen for å hilse på meg. Han klarer nesten ikke gå på det og foten er hoven og øm! I følge dyrlegen så har han en strekk i beinet og om et par dager så er han like fin igjen!


Skjønne skapningen!


Foten han har vondt i, du kan se på bildet at han tydlig er hoven der!

Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden med godteri og snurre film. Så ser vi om det blir no søvn i natt eller ikke. Når meg og maiken er sammen, så er det sjeldent mange timene med søvn vi får. Hvertfall når vi blir rusa på sjokolade og cola!


Ringenes Herre <3 (Ja, jeg vet jeg har to forskjellige sokker på!)


Meg ATM. 

Beklager forreste for iPhone & webkamera bilder, men jeg klarte å glemme minnekortet til kamera på klokkerhuset! Blogges i morgen, ha en fin kveld videre!

- Jeanine Serine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits