Fast leser!

Heisann! Jeg beklager veldig for sen oppdatering idag, men det har ikke skjedd noe som jeg føler dere må bli oppdatert på. Jeg er fortsatt hundevakt, jeg har kun sett på Grey's og gått turer idag. Bloggingen blir nok bedre så fort hverdagen er tilbake til det normale. Det er hovedsaklig en av grunnene til at jeg gleder meg til ferien er over! Det er jo så kjedelig, hvertfall nå som jeg passer valp og ikke kan reise avgårde noe sted. Nå er det jo heller ikke mange dagene til nyttårsaften! Jeg gleder meg veldig. Har funnet klart antrekket allerede! Så det blir bra!

Forresten, 2. januar så flytter jeg til en ny institusjon. Kommer til å komme med en litt mer utfyldende oppdatering ang dette! 

Hvertfall, jeg tenkte jeg skulle linke til noen av de bloggerene jeg er fast leser av!Den første bloggen jeg tenkte jeg skulle linke til er en blogg som stadig kryper oppover topplista! Jeg har fulgt denne bloggere en god stund nå og jeg anbefaler alle å ta turen innom denne fantastiske bloggeren! Jeg snakker selvfølgelig om Stina!

Stina blogger om det meste som faller henne inn. Jeg klikker meg inn på bloggen hennes flere ganger om dagen av mange forskjellige grunner. Mest av alt fordi hun gir meg masse inspirasjon til antrekk, sminke og blogging generelt! Hun er en utrolig flink blogger, som sagt tidligere, jeg vil anbefale alle og klikke seg innom bloggen hennes!

Neste blogger en person som de fleste har både hørt om og lest om. Hun er en klassisk rosablogger, samtidig som hun ikke er det. Hun skriver veldig bra og er flink til å komme med nye innlegg. Jeg har fulgt henne siden hun startet bloggen for 1 & 1/2 år siden! Denne bloggeren er ingen andre enn Sophie Elise!

Sophie er en utrolig flink blogger. Det er ikke av ingen grunn hun ligger så langt oppe på topplisten som det hun gjør! Sophie blogger om ting som opptar både henne og leseren sine. Hun fremstår som en koselig, down to earth jente på bloggen. Jeg er innom bloggen hennes flere ganger om dagen! Dette er en blogg jeg absolutt må innom hver dag!

Tredje blogger jeg skal anbefale dere om er ei jente som viser alle sider av hverdagen, de positive og de negative. Hun har to skjønne barn og fremstår som en flott mamma! Hun oppdaterer stadig vekk med bilder av de skjønne sjarmtrollene hennes, det er selvfølgelig Silje jeg snakker om!

Silje  er mamma til to nydelig jenter. Hun blogger om hvordan det er å være ung mor til to jenter med kun 3 års mellomrom. Hun er en kjempeflink blogger og skriver veldig bra. Jeg har fulgt Silje siden 2010, altså nesten to år nå. Jeg føler nesten at jeg kjenner henne nå, siden hun skriver på bloggen sin som om hun skulle fortalt meg IRL om hvordan dagen hennes har gått. Silje er absolutt en favoritt innen bloggerenes verden spør du meg!

Vell, dette er NOEN av de bloggene jeg må innom flere ganger daglig! 

- Jeanine Serine

Én kommentar

Så koselig ord du har skrevet om meg. Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits