Lader opp!

*EDIT* Ser at dette innlegget ble publisert under blogg.no's kategori GRAVIDITET, dette var kun en slurvete feil av meg! Jeg er ikke gravid!

Heisann alle skjønne lesere! Beklager igjen for sen oppdatering, men formen er dårlig. Jeg er ikke syk eller noe slikt, men jeg føler meg virkelig ikke bra i dag. Det er så utrolig kipt å¨føle seg som jeg gjør nå. Jeg orker ingenting, jeg har tvingt meg sjøl ut på tur med Max, men that's it. Ikke har jeg orket å stelle meg, ikke har jeg spist. Ingenting. Hater når dagene blir som det her. Hadde det ikke vært for Max, så tror jeg at jeg hadde sovet gjennom hele dagen. + at jeg lader opp til morgendagens store happening! Jeg skal mest sannsynelig ut med noen flotte folk, om humøret og formen er bedre!

Prøver ut en litt ny taktikk! Tidligere så har jeg alltid lagt meg tidlig dagen før nyttårsaften, noe jeg innser er veldig dumt. Lønner seg jo og holde seg våken lengst mulig for å kunne sove lengst mulig! Så det er da dette jeg gjør i år. Sitter å glaner på Harry Potter og prøver å holde meg våken! Haha.

Jeg sitter også å prøver å finne ut hva jeg skal gjøre med håret i morgen. Extensions eller ikke, krøller eller bølger, lugg eller ikke. Vanskelige valg!

Tenkte litt på å gå for stilen Blake har her!

Viss ikke så blir det nok noe lignende det Voe har her! 

Jaja, jeg kommer nok til å legge ut et lite innlegg før kvelden starter i morgen, viss ikke jeg gjør det, så vil jeg ønske alle sammen ET GODT NYTT ÅR! Ikke gjør noe dumt og drikk med måte!

- Jeanine Serine

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits