2013 er her!

Godt nyttår til alle flotte bloggere, lesere og andre som titter innom! Håper dere alle hadde en magisk feiring i går. Det hadde hvertfall jeg! Jeg storkoste meg og feiret sammen med masse flotte folk. Vi drakk og koste oss masse alle sammen. Litt bråk utover kvelde, men ikke noe stort. Det er jo sånn det pleier å være på fester! Som mange andre så har jeg noen nyttårsforsetter jeg skal prøve å klare, legger ut noen av disse senere. Jeg har også satt opp noen planer for et lite prosjekt jeg skal drive med i 2013, mer om dette kommer også senere. 

Kvelden i går startet hos min kjære tante & min kjære onkel for den tradisjonelle nyttårsmiddagen med familien! Det var koselig der som alltid! Selvom jeg ikke kunne bli der så lenge. Jeg skulle nemlig ut med noen venniner. Pappa var så snill å kjørte meg dit, han hentet meg også (tror jeg, mer om dette senere). 


Kjempe koselig kveld! Den beste avslutningen på det gamle året og den beste starten på den nye året! 

I morgen så flytter jeg fra Klokkerhuset og over på en langtidsinstitusjon. Jeg gruer meg veldig, det er jo aldri gøy å flytte vekk fra kjente og kjære, men håper det blir et greit opphold på neste institusjon. Jeg flytter til Kjørbekk. Det er ikke lange beten unna, men det er fremdels et nytt sted, ikke minst, en ny institusjon. Dette blir den tredje institusjonen jeg flytter til på 3 månder ca. Utrolig kjedelig sånn sett. Det er alltid nye folk å forholde seg til og nye folk å bli kjent med. 

Menmen, vi får nå se hvordan det blir og hva 2013 bringer!

- Jeanine Serine 

 

6 kommentarer

Cathrin

01.01.2013 kl.20:25

Godt nyttår :)

Helene H. Vinnes

01.01.2013 kl.20:29

Likte bloggen din veldig godt! Hvis du vil, kan du adde meg som venn slik at jeg kan følge deg fast. Godt nyttår! :-)

Elisabeth

01.01.2013 kl.20:31

Fin blogg :)

Sigrid

01.01.2013 kl.20:32

Så bra du har kost deg! Flyttingen går seg nok til :) Liker bildecollagene :)

Jeanine Serine Hagen

01.01.2013 kl.23:05

Sigrid: Ja, tenker nok det gjør det! :) Så bra!

Jeanine Serine Hagen

01.01.2013 kl.23:05

Helene H. Vinnes: Åh, tusen takk! Det skal jeg gjøre! :)

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits