I'm in!

Heisann alle flotte mennesker som titter innom bloggen min fra tid til annen! Nå begynner ting å falle litt mer på plass på rommet. Flyttingen i seg selv gikk veldig bra. Det har ikke vært noen andre ungdom her på huset i kveld og det var egentlig helt greit. Jo nærmere vi kom flyttinga, jo mer begynte pulsen å stige. På vei til Kjørbekk, så kjente jeg at et lite angstanfall var på vei. Det gikk over så fort den nye særkontakten min sa i fra om at det kun var meg og personal her resten av kvelden. Det er ikke det at jeg har noe i mot andre ungdom, jeg er bare veldig sjenert av meg og takler flytting ekstremt dårlig. Så dette var da ingen god kombinasjon.

Det er da alt dere får se for denne gang. Resten av rommet ser jo helt bomba ut på grunn av alle tingene som ikke er satt helt på plass! Det blir nok bedre innen helgen, så vi får se om det ikke blir en liten videoblogg da! :-)

- Jeanine Serine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits