Good night!

Heisann alle! ♥ Jeg tenkte jeg skulle starte dette innlegget ved å takke for de koselige mailene og kommentarene som kom etter innlegget jeg skrev om selvskading (dette innlegget kan du lese her). Jeg hadde forberedt meg på tonnevis med negativ kritikk, det værste og eneste jeg har fått er; Du er så teit som skrive om slike ting. Dette var selvfølgelig en anonym kommentar, men det er ganske utrolig at dette var det eneste negative som ble sagt om meg og innlegget. Resten av kommentarene er noe av det søteste jeg har hørt. Folk som sier at jeg er modig som tør og dele dette. Det var utrolig sårt å skrive innlegget, men jeg følte jeg trengte å få skrivd det. Takk! 

Jeg har også fått noen henvendelser om at jeg burde blogge mer om slike ting. Dette er jeg litt usikker på om blir realitet eller ikke. Jeg synes det er deilig å ha bloggen som et sted hvor jeg kan skrive alt som faller meg inn, men jeg tror at jeg kan miste endel av leserene om jeg skal blogge om slike temaer. Så jeg får se om jeg kanskje kan finne en god kombo på dette området her. Si gjerne hva dere mener jeg burde blogge om som en kommentar her på dette innlegget eller kontakt meg på mail. 

Dagen i dag har i grunn ikke hvert så spennende. Jeg er fortsatt syk, så dette er jo en mega demper på det sosiale livet. Jeg har vært en tur innom pappa og lillesøss, noe mer enn det har jeg egentlig ikke vært ute. Føler meg som en dass, orker ikke stelle meg, er skikkelig sjuk. Så igjen, dette er en MEGA demper. Får håpe formen blir bedre til i morgen. 

Vell, da hopper denne jenta til sengs, så til alle dere som fortsatt er våkne/skal være våkne en stund, GOD NATT!

- Jeanine Serine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits