Så lenge varte det!

Heisann alle flotte mennesker! (Jeg er i god hjørnet idag ja!) Senest i går så skrev jeg at jeg var frisk igjen, eller næremest mulig frisk. I dag så våknet jeg opp med hodepine og sår hals, igjen. Flink som jeg er så reiste jeg på skolen, jeg tenkte at jeg skulle holde ut dagen så jeg slapp å få innedag. Neida, etter de to første timene, så klarte jeg ikke mer. Så det endte med at jeg reiste hjem. Argh, jeg hater fravær. 

Vell, dermed gikk mye av planene mine vekk i dag. Her på institusjonen, så har det seg slik at om du ikke fullfører dagtilbudet ditt (skole, jobb ol.), så får du innedag. Du kan besøke familie, men det er det. Videre så får du ikke lov til å ut døra. Veldig kjedelig, men det gjør det jo mer atraktivt å gå på skolen. I grunn. 

Vell, siden det garantert ikke kommer til å skje noe spesielt, annet enn at jeg kanskje tar en tur til pappa. Han er syk han også, stakkars, men vi får se!


Blææh.

- Jeanine Serine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits