Bloggvurdering!

Som jeg sa, så skulle jeg velge ut noen blogger som jeg skulle vurdere. Når jeg vurderer en blogg, så har jeg en liten huskeliste for hva jeg skal skrive ned. Det er generelt om bloggen og bloggeren, førsteinntrykk, design & header, mitt favoritt innlegg, helhetsinntrykk og sist men ikke minst, så gir jeg terningkast 1-6. Disse bloggerne var de heldige denne gangen:
TIRIL-MARIE MYHRE 
GENERELT:
Tiril-Marie blogger på bloggen tmm.blogg.no, her skriver hun om hverdagen sin og hvordan det er å leve med borderline, som er en personlighets forstyrrelse. 

FØRSTEINNTRYKK: Første gang jeg besøkte bloggen til tmm fikk jeg er godt førsteinntrykk. Bloggdesignet er lett og ikke så avansert. Det blir ikke for mye å se på, om du skjønner?! Hun skriver bra og klarer å formulere seg godt.

DESIGN & HEADER: Designet er som nevnt ovenfor veldig lett. Det er myke, fine farger. Headeren er veldig fin å se på den også. Den passer godt inn i  designet og gir bloggen et helhetsinntrykk som er fint.

MITT FAVORITT INNLEGG: Det finner du HER!

HELHETSINNTRYKK: Jeg har jo fulgt bloggen til tmm en stund nå, så jeg kan med hånda på hjertet si at dette er en blogg alle burde ta turen innom. Hun er en sterk jente og jeg kan relatere meg veldig til det hun skriver om. Jeg er virkelig fan av denne jenta.

TERNINGKAST: 6


HEIDI
GENERELT: Heidi er også en hverdagsblogger som kommer med noen dype innlegg i ny og ned. Hun kommer forresten fra verdens beste by! Nemlig samme by som meg, Porsgrunn.

FØRSTEINNTRYKK: Førsteinntrykket jeg fikk av bloggen til Heide var i grunn ganske bra. Jeg likte måten designet var satt opp på. Hun skriver kort og godt. Hun har også endel morsomme bilder som hun legger ut.

DESIGN & HEADER: Som nevnt ovenfor, jeg digger designet. Det er satt opp på er kjempekjekk måte og fargene er duse og fine.

MITT FAVORITT INNLEGG: Det kan du finne HER.

HELHETSINNTRYKK: Helhetsinntrykket av denne bloggen/bloggeren er supert. Som sagt, så liker jeg måten hun skriver på, jeg liker designet og jeg synes hun blogger godt. 

TERNINGKAST: 5

CHRISTIAN MARTINSEN
GENERELT: Chris HÆ som han så kjekt kaller seg er en litt utenom det vanlige blogger, ettersom jeg har forstått. På en veldig positiv måte. Dette er første gangen jeg er innom bloggen hans og jeg har falt for bloggen allerede. Jeg liker konseptet, virkelig!

FØRSTEINNTRYKK: Førsteinntrykket er som sagt veldig postitivt. Konseptet, skrive måten og handlingen er alle ting jeg mener er gode egenskaper med denne bloggen. Ikke nok med det, men han er gutteblogger au, stå på! 

DESIGN & HEADER: Designet synes jeg personlig er for mye, uten å være for mye. (Regner med det er litt vanskelig å forstå hva jeg mener her, men alt er positivt) Headeren synes jeg er drit kul!

MITT FAVORITT INNLEGG: Det kan du finne HER.

HELHETSINNTRYKK: Helhetsinntrykket av denne bloggen/bloggeren er  kjempebra. Dette er en type blogg som jeg garantert kommer til å titte innom mer enn en gang om dagen. 

TERNINGKAST: 5

 

Jada, dette var de bloggene som jeg vurderte denne gangen. Håper dere likte det! 

Q: Er dette noe jeg burde gjøre oftere? 

- Jeanine Serine

 

2 kommentarer

T i r i l - M a r i e

10.01.2013 kl.01:07

Aww, tusen takk! :D

Heidi

10.01.2013 kl.14:52

Tusen Takk! <3

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits