Endelig hjemme!

Heisann folkens! Da er jeg nesten akkurat kommer inn døra hjemme, selvom det igrunn er 10 minutter til vi egentlig skulle hatt avslutta. Skoledagen har vært veldig avslappende. Vi har i grunn kun hatt 3 ordentlige timer. De andre timene så har vi fått lov til å surre rundt på pc og sett på film. Jeg elsker at GK er så chill. Vi hadde dobbeltime gym idag, jeg tror dette har vært min mest aktive gymtime på veldig lenge, men det smakte med en skikkelig gymtime idag, rett å slett. 


Boksehallen, som vi brukte til å spille kanonball i. Det må være det værste stedet å ha gym. Jeg er sikker på det var 40+ grader her. Det er veldig dårlig klimaannlegg her og en klasse på 30 hadde hatt gym her rett før oss. Så hallen var godt varmet opp for å si det mildt. Når man i tillegg skal holde seg i aktivitet i 1t 30m, så blir det altfor varmt.


Fiiint.

Det er deilig at formen er litt på plass igjen, så det sosiale kommer på plass. Jeg skal nemlig ut å møte Maiken og typa, så en liten tur innom pappa tenkte jeg! Så vi blogges til kvelden igjen!

- Jeanine Serine

 

 

Én kommentar

Lisbeth

12.01.2013 kl.11:08

Åh, så slitsomt å trene når det er varmt! <3

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits