Dårlig, dårlig, dårlig.

Heisann! Først og fremst vil jeg beklage for at det har blitt lite blogging i det siste. Jeg er ute i en veldig dårlig periode nå, psykisk. Dette gjør at det blir litt vanskelig å skulle skrive flere innlegg om dagen og smile pent på bilder. I slike perioder som dette er jeg veldig lite sosial. Jeg trekker meg tilbake fra alt og alle. Alle utenom de ''trygge'' personene blir fremmede. Dette gjør også at det er veldig vanskelig å skulle skrive positive innlegg. Jeg går utifra at det er veldig lite interessant og lese om hvor jævlig jeg føler meg ol. Derfor velger jeg heller å trekke meg litt tilbake. Jeg ser jo at det går ut over lesertallet, men de gode, faste er der fortsatt. Dette setter jeg veldig stor pris på. 

Bloggen for meg er ikke et sted hvor jeg vil skrive om alle følelsene mine. Dette har mye med at jeg ikke vil påvirke andre. Du sitter lissom ikke igjen med en god følelse etter å ha lest et negativt innlegg. 

Vell, jeg tenkte bare jeg skulle si det. 


I can't even fake a smile.

Vell, dagen i dag har jeg tilbringet hos pappa. Jeg har det alltid koselig når jeg er der, blir så fort i godt humør. Frem til jeg skal opp til institusjonen igjen, da kjenner jeg at jeg aller mest har lyst til å bare grave meg ned i bakken og bli der frem til jeg kan til pappa igjen. Sånn er det når man har dårlige perioder. 

Q: Hva pleier å få deg i godt humør?

9 kommentarer

poopies

19.01.2013 kl.23:50

Næmmen koor flottæ

Marthe

19.01.2013 kl.23:55

Digger Bloggen din

Tonje Weiseth Sneen!

20.01.2013 kl.00:07

Mye rart spesielt venner ,familie og idrettene mine(cheerleading og håndball)

God natt! :)

Kommenter og legg meg til som venn er hyggeligt vettu! :)

Victoria Sabrina

20.01.2013 kl.01:27

Uff, det er alltid trist når man får høre at noen har det vondt, spesielt når man har vært der selv. Håper det går bedre med deg, fort :) Lykke til!

Og min favoritt musikk eller noe kjekt på tv eller en samtale med en god venn får meg til å føle meg bedre når jeg er nede, også hunden min da :)

NikkiKristin

20.01.2013 kl.01:42

Stakkar :'(

MATHILDE

20.01.2013 kl.01:46

Serier, tv, fri fra jobb/skole og familien gjør meg glad:)

ida

20.01.2013 kl.05:32

jeg håper du blir bedere=^.^=

Alice

20.01.2013 kl.07:34

Så trist da :/ Håper du blir bra igjen fort. Godt at du har din far som gjør deg glad! Du får tenke på at vi går mot lysere tider. Det gjør meg litt glad :)

Maja

20.01.2013 kl.19:00

Vennene mine!

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits