Det går fort i svingene!

Det er utrolig rart å tenke på at jeg blir 17 år i morgen. Føler tiden går så fort. I morgen er det bare 1 år til jeg blir 18 år, dette er noe jeg gleder meg helt sinnsykt til! Det å kunne ta lappen, slippe å være avhengi av andre når det gjelder snus, røyk ol., jeg får egen leilighet og jeg kan ta lappen! (Følte det var verdt å nevne to ganger, hehe). Det året her har gått utrolig fort, til tross for at det har vært det værste året, samtidig det beste året. Ja, det er litt vanskelig å forklare, men jeg har opplevd så utrolig mye etter jeg ble 16 år. Alt for mye, igrunn. 

Her om dagen så fant jeg fram masse bilder av meg selv, alt fra når jeg var 1 år - nå. Det blir utrolig morsomt og samle sammen disse bildene i en liten kollasje. Den skal jeg selvfølgelig dele med dere. 


bilde ble tatt i går. har enda ikke fått finger'n ut å stelt meg..

Jeg har også skrevet 100 innlegg her på bloggen nå. Fått nærmere 300 kommentarer bare de siste månedene. Det nærmer seg også 1 års jubileum for bloggen. Så utrolig mye som skjer på en gang! 

2 kommentarer

maik1

21.01.2013 kl.14:12

Oi oi, så gøyy!! :-D Fin blogg du har!

Sofie

21.01.2013 kl.14:50

Digger Bloggen din

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits