Lunde!

Heyhey folkens! Grunnen til at jeg ikke har blogget de siste dagene er fordi jeg har vært i lunde med min kjære tremenning. Jeg reiste oppover på mandag og siden har jeg igrunn tatt fri fra bloggen. Det var alt for lenge siden jeg hadde sett henne, så har prioritert god gammaldags sladring isteden for bloggen. Men nå har hun også mast om at jeg må begynne å blogge mer, så da får jeg vel gjøre det da. Jeg har i grunn heller ikke tenkt på å publisere de ferdigskrivde innleggene. Fuck, jeg er dum. Uansett, i helgen så reiser jeg til Oslo for å være tilstede under Hår og Skjønnhet 2013 (NM i frisering, make-up og negledesign), gleder meg veldig til dette. Jeg lover jeg skal blogge fra Oslo og ta masse bilder! 

Det har blitt veldig lite bilder herifra, da jeg ikke har prioritert bloggen. Men jeg kan jo alltids legge ved et gammelt bilde så lenge! 


Hoho, konfirmasjonen min i 2011! Rart å se at vi har forandret oss så mye!


Jeg kom på at vi ble tatt bilde av TA i 2011 også. Uff, er nesten for fælt å se på. 

Kommer med et anbefalingsinnlegg senre! 

 

 

2 kommentarer

Supermuminheels: LINDA JOHNSEN

31.01.2013 kl.01:54

finebilder
Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits