Stopp for fotjengere!

I dag tidlig så gikk jeg til skolen som jeg pleier alle andre dager, men det skulle vise seg at denne dagen ble litt annerledes.

 

Det har seg nemmelig slik at jeg ble påkjørt mens jeg gikk over gangfeltet på vei til bussen. Tidligere så har jeg kjeftet på et dusin antall sjåfører som ikke stopper for fotjengere, nettopp på grunn av at dette kan skje. Jeg hadde veldig flaks i uflaksen, som jeg pleier å ha. Ingenting brukket, bare veldig forslått. 

Beinet mitt traff på siden av fronten til bilen, mens resten av meg traff kun siden og dro med speilet som ble revet rett av. Sjåføren stoppet med en gang og løp ut til meg. Ambulanse ble kontaktet og politiet kom nesten med en gang. Det var veldig mange folk rundt og hva som ble sagt nøyaktig er jeg litt usikker på, da jeg var ganske groggy etter hendelsen. Jeg husker at det første sjåføren sa til meg var; Oi, jeg så deg ikke!. Dette var en linje som traff meg litt. Dette viser jo hvor lite han fortjener å ha førekort. 

Førekortet hans ble selvfølgelig beslagt på stedet og det ble gjort en åstedsgransking som det så kjekt kalles. Politiet fant ingen synlige bremsespor og sjåføren skal visst ha innrømt at han ikke hadde senket ned farten. Han påstår at han kjørte i fartsgrensen som var 50km/t. Siden mesteparten av meg kun traff siden av bilen så ble ikke påkjenning så stor som den hadde vært om jeg hadde truffet fronten hans. Det vil si at om jeg hadde gått et skritt lenger frem i det han traff meg, så hadde jeg ikke sitter å skrevet dette innlegget nå. Så hell i uhell, som jeg pleier å si.

Artikkelen kan dere lese her og her

Det er utrolig viktig å stoppe for fotgjengere som skal over gangfelt ol. Dette er deres plikt som sjåfører! 

Men som sagt, alt går bra med meg.

10 kommentarer

kunsten

08.02.2013 kl.17:43

Oj! utrolig dom han er! Oj, jeg så deg ikke! Hva er det for et svar? Herregud! Fint at det går bra med deg. Når jeg leste dette skal jeg se onkelig over veien før jeg går.

Elise

08.02.2013 kl.17:46

Oi, det hørtes veldig skummelt ut! Bra det gikk bra med deg da :)

Aina Catrine

08.02.2013 kl.18:08

Wæh! Det der må føles helt utrolig ekkelt når det skjer. Men regner med sjåføren av bilen ser seg om neste gang. Alle burde være obs på dette, spesielt på fotgjengeroverganger. Også en grunn til å investere i refleks!

Tine

08.02.2013 kl.18:35

Dårlig av føreren å ikke ha god nok oversikt, og å bli påkjørt må være helt forferdelig, men det er utrolig viktig å forsikre seg om at føreren har sett deg før du går ut i vegen! Dumt å finne det ut på den harde måten :/

Julianne! <3

09.02.2013 kl.14:39

Jeg er helt enig, de må lære seg og stoppe for fotgjengere.

God Bedring <3

Jeanine Serine Hagen

09.02.2013 kl.19:42

Julianne!: Det er veldig viktig ja! :-) Takk for det! :-)

Jeanine Serine Hagen

09.02.2013 kl.19:43

Aina Catrine: Man får en ganske spesiell følelse ja, det er veldig ekkelt. Refleks er kjempe viktig! :-)

Jeanine Serine Hagen

09.02.2013 kl.19:43

kunsten: Ja, synes det var et ganske idiotisk svar, men sånn kan det jo gå!

Karine Løberg

09.02.2013 kl.19:58

oii, skummelt!

Susanne Apalnes

11.02.2013 kl.18:14

Huff, det var leit å høre, men som du sier selv flaks i uflaksen :) Det kunne jo gått så mye verre, bra du overlevde! :) Skal så absolutt være mer våken neste gang jeg er ute å går.

God bedring da! <3

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits