thank god it's friday! + new in!

Besøk Thea Isabell! // Vil du bli linket i 7 dager? 

Hele fem ganger i dag har jeg måtte sjekke kalenderen for å finne ut hvilken dag det er i dag. Vinterferie er farlig, du mister alt som kalles tidperspektiv og du aner ikke hvilken dag det er. I dag så er det jo FREDAG (haha) og jeg er fortsatt syk, så i kveld skal jeg bare slappe av med idol og the simpsons. Hva skulle en syk, stakkarslig jente gjort uten the sipmsons-marathon en fredags kveld? Hehe. 

Jeg tok og bestilte meg et par ting fra Nelly istad. Selvom jeg siklet veldig på sko fra Jeffrey Campbell nå, så sa lommeboka nei. FML.

 Jeg har forresten kjøpt meg kamerastativ! Gikk for et som het Hama Star EF 700. Makshøyde er 125cm, noe som er akkurat passe mener jeg. Minstehøyde er 42,2cm, så det passer fint til når man skal filme videoer også! Det koster 299,- på Elkjøp! Det er såppas lite sammenlagt at jeg kan ha det i veska! (nå har jeg ganske stor veske, hehe)

3 kommentarer

Hannah&Thekla

22.02.2013 kl.21:28

åå Det må jeg kjøpe! Så smart! trodde det var myye dyrere.. :)

Jeanine Serine Hagen

22.02.2013 kl.21:29

Hannah&Thekla: Det trudde jeg også, men det var visst ikke så dyrt! Anbefaler det! :-)

Hanne Lisa

23.02.2013 kl.02:13

Ser ut som det er samme stativet ja :)

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits