Søskenkjærlighet.

Besøk Thea Isabell! // Vil du bli linket i 7 dager? 

Hver eneste kveld i vinterferien har jeg tenkt det samme: ''Jeg må stå opp tidlig i morgen!'', så jeg setter på vekkeklokka rundt 10.00 og hva skjer? Jeg våkner opp, skrur av klokka, tar på meg klær og sovner igjen. Så våkner jeg ikke før langt etter 1400. Jeg skjønner virkelig ikke hva som skjer. I dag tidlig så sovnet jeg mens jeg tok på meg klær, så jeg våknet med buksa halveis oppe og genseren på den ene armen. Et helt sikkert latterlig syn for personalet som kom og vekte meg senere på dagen. 

Nå sitter jeg på rommet hos min kjære lillesøster. Vi ser på Pitch Perfect, en kjempe morsom film! Jeg fikk også tving henne med på noen bilder, selvom hun ikke hadde lyst til det. Er ikke jeg snill? Hehe.


Haha, begge er kjempeklare for bildet. Jeg er mitt i en setning og hun fikser håret.


<3

Hva planen er videre i dag aner jeg ikke. Jeg skal hvertfall rydde litt på rommet mitt, det ser helt jævlig ut der nå. Uff, selvdisiplin er no dritt!

2 kommentarer

idaoolsen

24.02.2013 kl.20:33

Haha, så hærlig :-) Kos dere videre ikveld!

Silje Elisabeth

25.02.2013 kl.22:05

Dere var like, veldig søte begge to :D

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits