New project: Daily Inspiration-book!

Besøk Thea Isabell! // Vil du bli linket i 7 dager? 

Heihei alle flotte, fine folk! Beklager at det har blitt lite blogging i dag, jeg glemte jo helt at jeg skulle ta modul 7 av trafikalt grunnkurs (mørkekjøringsdemonstrasjon) så da ble det plutselig tre timer vekk. Jeg har fått fikset banken i dag. Jeg valgte DNB da jeg føler at de hadde best tilbud for oss under 18 år. Elixia ble det ikke noe av på grunn av TGK, så det må bli fikset i morgen. Buhu. Under middagen i dag så begynnte jeg og et personal å snakke om ''Hva er det ekleste du kan ha på vaffelen?'', det var masse rart vi kom på og det hele ble til slutt en utfordring. Vi skulle da finne masse ekle ting og ha på vaffelen for så å spise den etterpå. Kort sagt: Jeg valgte makrell i tomat, nugatti, rekeost, brunost og toppet det hele med hvitløksdressing. Yeah, tok en bit, men klarte i svelge den engang. Personalet spiste baconost, baconleverpostei, fårepølse, egg, eple og bringebærsyltetøy. Han spiste faktisk opp hele, så CREDS til han. Det hele ble jo til en kjempe morsom kveldsmåltid. 

Så til overskriften: Lenge har jeg planlagt og lage en inspirasjonsbok, en bok hvor jeg rett å slett kan lime inn alt som inspirerer meg, men det har alltid blitt med tanken. Så derfor i kveld så tenkte jeg å starte på denne boka. Jeg har kjøpt Det Nye og har et gammelt Nelly Magazin som jeg tenkte å ta utgangspunktet i. Jeg skal selvfølgelig ta bilder av hele prosessen og dele med dere!


En liten smakebit! 

 

2 kommentarer

Aina & Xinyi

25.02.2013 kl.22:19

Kult! :)

beautybaby

25.02.2013 kl.22:25

Skulle ønske at jeg hadde tid til det! Er egentlig ikke så "crafty"

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits