Anbefaling: Batiste Tørrshampoo!

Besøk Linn Therese! // Vil du bli linket i 7 dager?


Produktet er sponset av MyBeauty.no og kan kjøpes HER.

Jeg er helt avhengi av tørrsjampo. De er gull verdt når det kommer til en dårlig hårdag. De er også et MÅ HA-produkt dersom du trener endel dager pr uke. Det er jo overhodet ikke bra og vaske håret hver dag, så tørrsjampo er min redning. 

Dette er første gang jeg prøver Batiste sin tørrshampoo og jeg ble positiv overrasket. Jeg har testet ut produktet som kalles for Paisley (HER). Den har lukter kjempe godt og funker like effektivt som de dyreste tørrsjampoene til under halvparten av prisen. 


Skrevet om Batiste:

Tørrsjampo fra Batiste er noe alle jenter burde være i besittelse av. I en hektisk hverdag, hvor tiden man kan bruke på hårpleie ofte er begrenset, gjør Batiste jobben enkel for deg. I løpet av noen få minutter har du fjernet gamle produktrester, fett og urenheter. Håret tilføres ny glans, duft og volum. 

Og jeg kan med hånden på hjertet si at de virkelig lever opp til forventningene. Den lukter godt, funker effektivt og den varer lenge. Det er nemlig ikke mye av produktet som skal til før det funker. Den er veldig enkel å påføre. På noen minutter gjør Batiste jobben som en skikkelig hårpleiedag gjør. 


 

4 kommentarer

Majell <3

06.03.2013 kl.13:13

fasinerende... jeg har ikke brukt tørrshampoo enda. someday ^^

kristinerosok

06.03.2013 kl.13:41

Bruker tørrshampo selv annen hver dag. Har ikke prøvd den ;)

Emilie og Nora

06.03.2013 kl.14:04

Den så bra ut!!!!!!!!!!! :D

Ingunn

06.03.2013 kl.14:33

Nice :)

Fortsatt ikke funnet den perfekte tørrsjampoen

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits