Long time, no see!

Hei! Nå er det blitt en liten stund siden jeg har blogget. Beklager for det! Det har skjedd masse og mye har gått hardt innpå meg, men jeg velger å fokusere på veien videre. Dette inneholder blant annet bloggen min, da den har blitt et stor del av hverdagen min. Synes det forresten er veldig stas at flere av de faste leserene har kommentert at de savner blogginga mi. Kjempe koselig å høre! Det har i grunn ikke skjedd så mye siden siste jeg blogget. Jeg har vært endel på Elixia, stortrives der. Synes miljøet i Skien er mye bedre enn i Porsgrunn. Derfor holder jeg meg til Skien for now. Det er kjempe deilig å være i gang med treningen igjen. Personlig mener jeg at det ikke finnes noe bedre enn å ta seg en tur på mølla etter en skoledag. Haha, kall meg gjerne rar. 

Dagen i dag har jeg kun brukt til å slappe av. Har en treningsfri dag i dag, så den skal nytes. Jeg har også prøvd nachos med laks, overraskende godt. Anbefales virkelig! Resten av kvelden skal tilbringes foran tv-skjermen, forutsatt at jeg finner noe å glane på. Jeg tenkte jeg også skulle prøve å skrive ferdig noen artikler som jeg holder på med. Så, vi blogges!

Én kommentar

Monica

09.03.2013 kl.23:26

Stå på!<3

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits