1 år med bloggen, 3 år som blogger

I går så det nøyaktig 1 år siden jeg opprettet denne bloggen. Tiden går utrolig fort og det er veldig rart å tenke på hvor mye jeg har forbedret meg når det gjelder blogginga. Jeg har blitt mye flinkere til å skrive og formulere meg. Jeg har blitt flinkere til å ta bilder og interessen for dette har økt kraftig. Jeg har også blitt flinkere i Photoshop. 


En av mine første headere på en av mine første blogger. 

Jeg har blogget i 3 år nå. Riktig nok av og på, men 3 år totalt. Det har vært et utrolig eventyr, der jeg har blitt kjent med masse nye mennesker via bloggen, jeg har blitt mye mer motebevisst, interessene mine har endret seg fullstendig. På en positiv måte. Leserene mine er de som har fått meg dit jeg er i dag. Med alle tips og flotte kommentarer. Alle de negative kommentarene også. De har fått meg til å innse at det ikke spiller noe rolle hva de haterene sier. Tusen takk for alt!

Nå tenker jeg at jeg tar meg en pause fra bloggen. En lang pause. Jeg føler jeg har oppnådd mye med denne lille siden min, så jeg gir meg der. Jeg kommer nok tilbake en gang i blant. Bloggen blir heller ikke til å slettes. Jeg vil ha dette å se tilbake på en god stund frem i tid. 

Når jeg velger og komme tilbake igjen er enda usikkert. En ting er hvertfall sikkert, når jeg kommer tilbake, så er mye forandret.

Snakkes!

7 kommentarer

Ingrid S

12.03.2013 kl.15:55

Gratulerer med jubileum! Flott å lese at du har utviklet deg til det bedre, og jeg håper du vil bare fortsette å være et flott menneske :)

elitagirlnet

12.03.2013 kl.16:11

Gratulerer med 1 og 3 års "dagen" !

Donika

12.03.2013 kl.16:43

Fin ♥_♥

Ta gjerne en titt innom min blogg ♥ www.fitspoinspo.blogg.no ♥

vbjh

15.03.2013 kl.22:39

Kjempe fint innlegg! Nå har vi konkurranse på bloggen vår, der du kan vinne et Bruno Banani gavesett! Meld deg på da :)

mergimtare

31.03.2013 kl.08:30

Supersöööt blogg :) ♡

..har du kanske lust att göra ett bloglovinbyte?:)

Tanja

04.04.2013 kl.19:49

Hei!!! Sinnsvakt lekker blogg. Du tar den liksom så seriøst. Da blir det gøyere å lese! Jeg blogget før, men jeg fikk mobbende kommentarer at jeg orket ikke mer. Det må ikke skje med deg! Da vinner de teite. Men jeg har noe til deg :-D! Jeg ble akkurat med i en utrolig bra konkurranse hvor du kan vinne en iPad mini. Jeg har utrolig lyst på en, så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer hell enn meg?! :-D Prøv da vel!

Helene S Kragseth.

08.04.2013 kl.17:23

Så gøy da! :D

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits