Sola skinner og jeg er så glad ..

.. det er fordi jeg treffer deg idag. Hehe. 

Jeg har nesten akkurat stått opp. Late, i know. Det var deilig og få sove lenge for en gangs skyld. Planene i dag er enda litt uklare, men jeg vet at jeg skal trene. Det skal bli godt etter et par dagers treningsfri. Sola skinner hvertfall, det er deilig. Da går det jo ann og ta en ute økt! :-)Nå sitter jeg og koser meg med disse to bladene som dumpet ned i postkassen for et par dager siden. iForm og Aktiv Trening. Det er to kjempe gode blader, men jeg tror jeg skal avslutte Aktiv Trening abnomentet, da det ikke helt tilsvarer forventingene mine. 

Jeg har forresten tatt i bruk dette fine iPhone-dekselet igjen. Hadde helt glemt at jeg hadde det når jeg fant det igjen her om dagen. Det ble kjøpt på H&M, om jeg ikke tar helt feil. Veldig bra kvalitet til å være billig deksel. Det eneste som er og klage på er vell at et par av diamentene har falt av, men de er jo limt på, så jeg kan vell egentlig ikke forvente noe annet. 

3 kommentarer

siljets93

27.04.2013 kl.13:00

Er kjempe fint vær her også : )

Ha en kjempe fin dag vidre

Jeanine Serine Hagen

27.04.2013 kl.13:07

siljets93: Deilig med fint vær! Takk i lige måde! :-)

Sophie Søllesvik

03.05.2013 kl.22:24

Flott blogg :) Legges helt klart til i leselista mi! :)

SV: Takk for kommentaren :) Det kommer til å komme enda flere bilder, så følg gjerne med :)

Skriv en ny kommentar

Jeanine Serine Hagen

Jeanine Serine Hagen

19, Porsgrunn

Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min og andre ting jeg interesserer meg for. Dersom du lurer på noe, så kan du enten legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: jeha@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits